Χαρίστε ένταση και μειώστε το αλάτι στα αγαπημένα σας φαγητά προσθέτωντας συνδυασμούς Μεσσογιακών βοτάνων στην μαγειρική σας. Χρησιμοποιήστε μόνο λίγο από τα μείγματα βοτάνων μας, θα δέσουν τις γεύσεις της συνταγής σας και θα πλημμυρίσουν το γεύμα σας με αρώματα.

Στην Laconian Herb Society δημιουργήσαμε μία σειρά απο μείγματα δύο μαγειρικών βιολογικών βοτάνων χωρίς αλάτι:

THIS IS for CHICKEN - Το μείγμα μας από Ελληνική Ρίγανη & Θυμάρι για τις συνταγές σας με κοτόπουλο.
THIS IS for PORK - Το μείγμα μας από Φασκόμηλο & Ελληνική Ρίγανη για τις συνταγές σας με χοιρινό.
THIS IS for BEEF – Το μείγμα μας από Δενδρολίβανο & Ελληνικό Θυμάρι για τις συνταγές σας με μοσχάρι.

Αγαπάτε το ψάρι; THIS IS for FISH, ένα μείγμα από μάραθο και δενδρολίβανο θα είναι σύντομα διαθέσιμο.

Δοκιμάστε αυτούς τους συνδυασμούς αρωμάτων που θα εισχωρήσουν μέσα στο κύριο συστατικό σας και θα μεταμορφώσουν μία απλή συνταγή σε ένα πιάτο με βάθος γεύσης.

Απλώστε τα στο κρέας λίγο πριν το μαγειρέψετε, δημιουργήστε μαρινάδες και αφήστε τα αρώματα να υπερισχύσουν ή προσθέστε τα κατευθείαν στην κατσαρόλα και σερβίρετε μαγειρευτά που λιώνουν στο στόμα. Θα αποδειχθούν το κλειδί της επιτυχίας για κάθε συνταγή.

Στην συσκευασία έχει σχεδιαστεί ένα χέρι να ρίχνει τα βότανα στην κατσαρόλα που βρίσκεται στην γή . Τόσο απλά και λακωνικά συμβαίνει εδώ. Από την γη μας στην κατσαρόλα σας.

Συσκευασμένα μέσα σε κυλιδρικούς περιέκτες από ανακυκλωμένο χαρτί, σας επιτρέπουν να τα χρησιμοποιήσετε εύκολα παίρνοντας την ποσότητα που επιθυμείτε.

Σε κάθε προϊον της Laconian Herb Society αναφέρεται το όνομα του αγρού και η ημερομηνία συγκομιδής για να γνωρίζετε πάντα την προέλευση φρεσκάδα των προϊόντων μας.

 

This is for ChickenChicken

This is for BeefBeef

This is for PorkPork

 

Save

LHS PhraseΧαρίστε ένταση και μειώστε το αλάτι στα αγαπημένα σας φαγητά προσθέτωντας συνδυασμούς Μεσσογιακών βοτάνων στην μαγειρική σας

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια Κοινότητα παραγωγών βιολογικών Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών από την Λακωνία. Μία ομάδα σύγχρονων ανθρώπων που εμπνεύστηκε από την ιδιαιτερότητα της Λακωνικής φύσης και έκανε σκοπό της, την αναγέννηση της καλλιέργειας των ελληνικών βοτάνων σε πρότυπους βιολογικούς αγρούς στην Λακωνία.


Φέρνουμε Βότανα. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η περιοχή της Λακωνίας - ανύπαρκτη βιομηχανοποίηση, παρθένες εκτάσεις, ιδανικό κλίμα που αλλάζει από ψευδο- αλπικό στα βουνά της περιφέρειας σε θερμο-μεσογειακό στα παράλια, η μεγάλη ποικιλία αυτοφυών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη διαχείριση από την ομάδα μας, από το χωράφι και την καλλιέργεια μέχρι την τελική μεταποίησή τους, εξασφαλίζει την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Γιατί να επιλέξετε τα βότανα μας

Τα φυτά της Laconian Herb Society ανθίζουν σε αγρούς χέρσους για δεκάδες χρόνια. Όλοι είναι απομακρυσμένοι και αποκομμένοι από συμβατικές καλλιέργειες ενώ κάποιοι από αυτούς ανήκουν σε εκτάσεις προστατευόμενες από το δίκτυο Natura 2000. Το χώμα τους είναι αγνό και γόνιμο και βέβαια όλες μας οι καλλιέργειες Βιολογικές.

Παλεύουμε καθημερινά για την ποιότητα των φυτών μας. Κάθε μας φυτό που οι ίδιοι το έχουμε δει να μεγαλώνει, να παιδεύεται με τον καιρό, να έρχεται στα χέρια μας, ελεύθερο από οτιδήποτε χημικό και ξένο, επεξεργασμένο με τις πλέον φυσικές και μη παρεμβατικές μεθόδους, μεγαλωμένο αβίαστα και άρα πεπερασμένου όγκου - αυτό είναι η περηφάνια μας.

Θέλουμε να ταξιδέψετε στον κόσμο της Laconian Herb Society. Γι αυτό και σε κάθε μας συσκευασία θα βρείτε πληροφορίες για το που καλλιεργείται και πότε συγκομίστηκε το περιεχόμενο της. Είναι δικό σας όσο και δικό μας και σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον τόπο που γεννιέται η μαγεία.

Laconian Herb Society

LHS Banner

  • Μονεμβάσια 23053, Ελλάδα
    Tel: +30 2155517081-082, +30 6973338949
    Fax: +30 2117809006