Βιολογικά βότανα μοναδικής ποιότητας, μαζεμένα με το χέρι και αποξηραμένα με φυσικό τρόπο για να διατηρήσουν την φρεσκάδα τους. Επεξεργασμένα ωστέ να αποκτηθούν ολόκληρα φύλλα και να συσκευαστούν μόνο τα καλύτερα. Κάθε βότανο μόνο του, σε μία απλή και απέριττη συσκευασία, έτσι απλά, για μια αξέχαστη εμπειρία ροφήματος.

Δυνατά αρωμάτα από αγαπημένα φυτά. Φλισκούνι, Φασκόμηλο και Μελισσοχορτο είναι τα πρώτα προϊόντα στην κατηγορία βότανα για αφέψημα. Θα ακολουθήσουν το ελληνικό θυμάρι, η λεβάντα και ο μάραθος. Όλα καλλιεργημένα από την Laconian Herb Society σε πρότυπους βιολογικούς αγρούς στην Λακωνία.

Απαραίτητα βότανα για κάθε σπίτι, θα δώσουν άρωμα στο αφεψημά σας και θα σας προσφέρουν γενναιόδωρα όλες τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Στην συσκευασία έχει σχεδιαστεί ένα γυναικείο χέρι που κρατώντας μια τσαγιέρα γεμίζει μια κούπα που βρίσκεται στην γη. Τόσο απλά και λακωνικά συμβαίνει εδώ. Από την γη μας στην κούπα σας.

Συσκευασμένα μέσα σε κυλιδρικούς περιέκτες από ανακυκλωμένο χαρτί, σας επιτρέπουν να τα χρησιμοποιήσετε εύκολα παίρνοντας την ποσότητα που επιθυμείτε.

Σε κάθε προϊον της Laconian Herb Society αναφέρεται το όνομα του αγρού και η ημερομηνία συγκομιδής για να γνωρίζετε πάντα την προέλευση φρεσκάδα των προϊόντων μας

 

This is SageSage

This is Lemon BalmLemon Balm

This is PennyroyalPennyroyal

 

Save

LHS PhraseΑπαραίτητα βότανα για κάθε σπίτι, θα δώσουν άρωμα στο αφεψημά σας και θα σας προσφέρουν γενναιόδωρα όλες τις θεραπευτικές τους ιδιότητες

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια Κοινότητα παραγωγών βιολογικών Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών από την Λακωνία. Μία ομάδα σύγχρονων ανθρώπων που εμπνεύστηκε από την ιδιαιτερότητα της Λακωνικής φύσης και έκανε σκοπό της, την αναγέννηση της καλλιέργειας των ελληνικών βοτάνων σε πρότυπους βιολογικούς αγρούς στην Λακωνία.


Φέρνουμε Βότανα. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η περιοχή της Λακωνίας - ανύπαρκτη βιομηχανοποίηση, παρθένες εκτάσεις, ιδανικό κλίμα που αλλάζει από ψευδο- αλπικό στα βουνά της περιφέρειας σε θερμο-μεσογειακό στα παράλια, η μεγάλη ποικιλία αυτοφυών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη διαχείριση από την ομάδα μας, από το χωράφι και την καλλιέργεια μέχρι την τελική μεταποίησή τους, εξασφαλίζει την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Γιατί να επιλέξετε τα βότανα μας

Τα φυτά της Laconian Herb Society ανθίζουν σε αγρούς χέρσους για δεκάδες χρόνια. Όλοι είναι απομακρυσμένοι και αποκομμένοι από συμβατικές καλλιέργειες ενώ κάποιοι από αυτούς ανήκουν σε εκτάσεις προστατευόμενες από το δίκτυο Natura 2000. Το χώμα τους είναι αγνό και γόνιμο και βέβαια όλες μας οι καλλιέργειες Βιολογικές.

Παλεύουμε καθημερινά για την ποιότητα των φυτών μας. Κάθε μας φυτό που οι ίδιοι το έχουμε δει να μεγαλώνει, να παιδεύεται με τον καιρό, να έρχεται στα χέρια μας, ελεύθερο από οτιδήποτε χημικό και ξένο, επεξεργασμένο με τις πλέον φυσικές και μη παρεμβατικές μεθόδους, μεγαλωμένο αβίαστα και άρα πεπερασμένου όγκου - αυτό είναι η περηφάνια μας.

Θέλουμε να ταξιδέψετε στον κόσμο της Laconian Herb Society. Γι αυτό και σε κάθε μας συσκευασία θα βρείτε πληροφορίες για το που καλλιεργείται και πότε συγκομίστηκε το περιεχόμενο της. Είναι δικό σας όσο και δικό μας και σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον τόπο που γεννιέται η μαγεία.

Laconian Herb Society

LHS Banner

  • Μονεμβάσια 23053, Ελλάδα
    Tel: +30 2155517081-082, +30 6973338949
    Fax: +30 2117809006