Προσεχώς! Η Laconian Herb Society ετοιμάζει την νέα της σειρά με τα 100% φυσικά μείγματα αιθέριων ελαίων.

Η Laconian Herb Society με ενθουσιασμό σας παρουσιάζει την νέα της σειρά με τα 100% φυσικά μείγματα αιθέριων ελαίων.

Βότανα καλλιεργημένα, απεσταγμένα και σφραγισμένα σε ένα μικρό μπουκαλάκι – σταγόνες των μοναδικής ποιότητας αρωματικων αιθέριων έλαιων, εντελώς φυσικά και απαλλαγμένα από επιμολύνσεις και χημικά!

Χρησιμοποιήστε τα στη αρωματοθεραπεία, για ένα μασάζ σώματος, για ζεστές ή κρύες κομπρέσες.

 

 

Sage & Oregano
sage_oregano

Sage & Rosemary
sage_rosemary

 


LemonBalm & Thyme
lemonbalm_thyme

 

LHS Phrase100% φυσικά μείγματα αιθέριων ελαίων βοτάνων

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια Κοινότητα παραγωγών βιολογικών Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών από την Λακωνία. Μία ομάδα σύγχρονων ανθρώπων που εμπνεύστηκε από την ιδιαιτερότητα της Λακωνικής φύσης και έκανε σκοπό της, την αναγέννηση της καλλιέργειας των ελληνικών βοτάνων σε πρότυπους βιολογικούς αγρούς στην Λακωνία.


Φέρνουμε Βότανα. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η περιοχή της Λακωνίας - ανύπαρκτη βιομηχανοποίηση, παρθένες εκτάσεις, ιδανικό κλίμα που αλλάζει από ψευδο- αλπικό στα βουνά της περιφέρειας σε θερμο-μεσογειακό στα παράλια, η μεγάλη ποικιλία αυτοφυών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη διαχείριση από την ομάδα μας, από το χωράφι και την καλλιέργεια μέχρι την τελική μεταποίησή τους, εξασφαλίζει την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Γιατί να επιλέξετε τα βότανα μας

Τα φυτά της Laconian Herb Society ανθίζουν σε αγρούς χέρσους για δεκάδες χρόνια. Όλοι είναι απομακρυσμένοι και αποκομμένοι από συμβατικές καλλιέργειες ενώ κάποιοι από αυτούς ανήκουν σε εκτάσεις προστατευόμενες από το δίκτυο Natura 2000. Το χώμα τους είναι αγνό και γόνιμο και βέβαια όλες μας οι καλλιέργειες Βιολογικές.

Παλεύουμε καθημερινά για την ποιότητα των φυτών μας. Κάθε μας φυτό που οι ίδιοι το έχουμε δει να μεγαλώνει, να παιδεύεται με τον καιρό, να έρχεται στα χέρια μας, ελεύθερο από οτιδήποτε χημικό και ξένο, επεξεργασμένο με τις πλέον φυσικές και μη παρεμβατικές μεθόδους, μεγαλωμένο αβίαστα και άρα πεπερασμένου όγκου - αυτό είναι η περηφάνια μας.

Θέλουμε να ταξιδέψετε στον κόσμο της Laconian Herb Society. Γι αυτό και σε κάθε μας συσκευασία θα βρείτε πληροφορίες για το που καλλιεργείται και πότε συγκομίστηκε το περιεχόμενο της. Είναι δικό σας όσο και δικό μας και σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον τόπο που γεννιέται η μαγεία.

Laconian Herb Society

LHS Banner

  • Μονεμβάσια 23053, Ελλάδα
    Tel: +30 2155517081-082, +30 6973338949
    Fax: +30 2117809006