Βιολογικά μαγειρικά βότανα μοναδικής ποιότητας, μαζεμένα με το χέρι και αποξηραμένα με φυσικό τρόπο για να διατηρήσουν την φρεσκάδα τους. Επεξεργασμένα και διαλεγμένα από εμας για να συσκευαστούν μόνο τα καλύτερα.Αγνά και απλά βότανα για μια αξέχαστη μαγειρική εμπειρία.

Δυνατά αρωμάτα από αγαπημένα φυτά. Ρίγανη και Δενδρολίβανο, Θυμάρι και Φασκόμηλο είναι τα πρώτα προϊόντα στην κατηγορία μαγειρικά βότανα. Θα ακολουθήσουν το ελληνικό θυμάρι, ο μάραθος, το θρούμπι και η ματζουράνα.Όλα καλλιεργημένα από την Laconian Herb Society σε πρότυπους βιολογικούς αγρούς στην Λακωνία.

Απαραίτητα συστατικά για οποιαδήποτε κουζίνα, θα δώσουν χαρακτήρα και άρωμα στο φαγητό σας αλλά και βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και λιπαρά οξέα για ένα υγιεινό γεύμα.

Στην συσκευασία έχει σχεδιαστεί ένα χέρι που μαζεύει το βότανο από την γη. Τόσο απλά και λακωνικά συμβαίνει εδώ. Από τα χέρια μας στα χέρια σας.

Συσκευασμένα μέσα σε κυλιδρικούς περιέκτες από ανακυκλωμένο χαρτί, σας επιτρέπουν να τα χρησιμοποιήσετε εύκολα παίρνοντας την ποσότητα που επιθυμείτε.

Σε κάθε προϊον της Laconian Herb Society αναφέρεται το όνομα του αγρού και η ημερομηνία συγκομιδής για να γνωρίζετε πάντα την προέλευση και την φρεσκάδα των προϊόντων μας.

Save

LHS PhraseΒιολογικά μαγειρικά βότανα για μία αξέχαστη μαγειρική εμπειρία

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια Κοινότητα παραγωγών βιολογικών Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών από την Λακωνία. Μία ομάδα σύγχρονων ανθρώπων που εμπνεύστηκε από την ιδιαιτερότητα της Λακωνικής φύσης και έκανε σκοπό της, την αναγέννηση της καλλιέργειας των ελληνικών βοτάνων σε πρότυπους βιολογικούς αγρούς στην Λακωνία.


Φέρνουμε Βότανα. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η περιοχή της Λακωνίας - ανύπαρκτη βιομηχανοποίηση, παρθένες εκτάσεις, ιδανικό κλίμα που αλλάζει από ψευδο- αλπικό στα βουνά της περιφέρειας σε θερμο-μεσογειακό στα παράλια, η μεγάλη ποικιλία αυτοφυών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη διαχείριση από την ομάδα μας, από το χωράφι και την καλλιέργεια μέχρι την τελική μεταποίησή τους, εξασφαλίζει την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Γιατί να επιλέξετε τα βότανα μας

Τα φυτά της Laconian Herb Society ανθίζουν σε αγρούς χέρσους για δεκάδες χρόνια. Όλοι είναι απομακρυσμένοι και αποκομμένοι από συμβατικές καλλιέργειες ενώ κάποιοι από αυτούς ανήκουν σε εκτάσεις προστατευόμενες από το δίκτυο Natura 2000. Το χώμα τους είναι αγνό και γόνιμο και βέβαια όλες μας οι καλλιέργειες Βιολογικές.

Παλεύουμε καθημερινά για την ποιότητα των φυτών μας. Κάθε μας φυτό που οι ίδιοι το έχουμε δει να μεγαλώνει, να παιδεύεται με τον καιρό, να έρχεται στα χέρια μας, ελεύθερο από οτιδήποτε χημικό και ξένο, επεξεργασμένο με τις πλέον φυσικές και μη παρεμβατικές μεθόδους, μεγαλωμένο αβίαστα και άρα πεπερασμένου όγκου - αυτό είναι η περηφάνια μας.

Θέλουμε να ταξιδέψετε στον κόσμο της Laconian Herb Society. Γι αυτό και σε κάθε μας συσκευασία θα βρείτε πληροφορίες για το που καλλιεργείται και πότε συγκομίστηκε το περιεχόμενο της. Είναι δικό σας όσο και δικό μας και σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον τόπο που γεννιέται η μαγεία.

Laconian Herb Society

LHS Banner

  • Μονεμβάσια 23053, Ελλάδα
    Tel: +30 2155517081-082, +30 6973338949
    Fax: +30 2117809006